Dokumentärfilm

Gå till

Documercials

Korta dokumentärer, eller "documercials" använder dokumentära tekniker för att berätta en historia om ett företag eller en produkt. Dessa filmer kan vara allt från några minuter till en halvtimme långa och är ofta avsedda att användas på sociala medier eller företagets webbplats.

Genom att använda dokumentära tekniker som intervjuer, arkivmaterial och storytelling kan man skapa en mer autentisk och trovärdig berättelse om företaget eller produkten. Korta dokumentärer kan vara ett effektivt sätt att visa upp företagets kultur, värderingar och arbetsmetoder på ett mer personligt sätt än traditionell marknadsföring.

En annan fördel med korta dokumentärer är att de kan fånga tittarens uppmärksamhet och hålla den längre än traditionell reklam. Genom att berätta en engagerande och intressant historia kan man skapa en starkare koppling till tittaren och öka chansen att de tar till sig budskapet och agerar på det.

Kontakta ossKontakta oss

Dokumentärfilm

Dokumentärfilm

Fler tjänster


Hej!

Oh No Gravity är en del av byrånätverket Mojna som består av specialistbolag inom digitala upplevelser. Vi har kontor i Göteborg och Stockholm och består för närvarande av: Hoy, Leit, Oh No Gravity och Studio Nois.