Varumärkesfilm

Gå till

Den delikata men viktiga knuffen

All film är ju varumärkesfilm. Men om vi ändå vill definiera denna kategori så är det film som har som mål att ge varumärket en knuff åt en förutbestämt håll. Ska varumärket kännas mer levande? Behöver varumärket uppfattas som mer lyxigt? Vad målet än är jobbar vi nära den som äger varumärkets övergripande strategi och tar fram en produktion som knuffar rätt mångt åt precis rätt håll.

Kontakta ossKontakta oss

Perfekt representation

När vi har en klar bild av varumärket utvecklar vi en kreativ idé och en berättelse som kan förstärka dess unika position. Produktionen av varumärkesfilmen involverar samarbete med ett team av kreativa experter, inklusive regissörer, manusförfattare, filmfotografer och redigerare. Tillsammans formar vi varje detalj, från visuell estetik till ljud och musikval, för att skapa en film som är en perfekt representation av varumärket.

Skapa berättelser

I grunden handlar det om att förstå varumärket på djupet. Vi granskar dess kärnvärden, dess historia och dess önskade framtid. Vi lyssnar på dess vision och mission för att skapa en film som på ett autentiskt sätt kan förmedla dessa budskap till målgruppen. Det är inte bara en fråga om att producera visuellt imponerande filmer, utan att skapa en berättelse som kopplar varumärket till känslor och minnen hos människor.


Varumärkesfilm

Varumärkesfilm

Fler tjänster


Hej!

Oh No Gravity är en del av byrånätverket Mojna som består av specialistbolag inom digitala upplevelser. Vi har kontor i Göteborg och Stockholm och består för närvarande av: Hoy, Leit, Oh No Gravity och Studio Nois.